Llibres d’artista

Els meus Llibres

El llibre d’artista és treballat i pensat com una obra d’art, única o amb una edició molt limitada. El llibre pot estar format per fotografies, retalls, gravats, pintures, anotacions etc. continguts en un objecte o bé imprès i enquadernat en forma de llibre.

Els primers llibres els vaig fer al taller d’Aquafortis 2014. El tema era la música i dins d’una capsa de fusta i vaig introduir una manivel.la que feia sonar una melodia. També hi havia un desplegable de paper del que a mi em sugeria la cançó.

El Danubi Blau, Estranys en la nit, Greenleves, Imagine. Estranys va estar exposada a la Galeria Aquafortis per Nadal 2014

A l’any 2015 vaig fer a la Fundació Tàpies un curs sobre el llibre d’artista «La poètica del paper» A partir de les pintures les Textures de la Terra i del poema d’Espriu «He mirat aquesta terra » surgeix el llibre

«He mirat aquesta terra»

Llibre d’artista adquirit per la Biblioteca Nacional de Catalunya  a Art Libris 2016 
Registre

Sobre el poema Dia dies de Joan Brossa al 2015 un petit llibre.

2016 Setembre Seleccionada al Concurs de llibre d’artista d’homenatje a Joan Brossa. Arts Santa Mònica Barcelona. Amb el llibre Escorraplats.

2017 any de l’1O i «Els carrers serán sempre nostres» Presento el llibre al pati de l’ Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juliol 2018, juntament amb gravats i pintures sota el mateix títol. El llibre està fet a partir del dibuix de les rajoles del terra de la ciutat de Barcelona i de les rajoles del terra de Sant Feliu de Guíxols.

«Llibertad presos polítics.»Una de les pàgines del llibre. Gravat a mà sobre paper groc fet a mà paper blanc 300 arms I paper japonés entintat.